Orcs Must Die! Unchained ulazi u otvorenu betu

Orcs Must Die! Unchained je otvorio svoja vrata za širu populkaciju igrača koja želi da testira ovu igru. Ovaj treći naslov u seriji popularne tower defense igre, se tokom zatvorene bete dosta promenio zahvaljujući sugestijama i komunikaciji sa testerima. Robot Entertainment je u međuvremenu dodao poveći PvE mod igre pored postojećeg PvPa.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 31.03.2016.

08:39

Orcs Must Die! Unchained ulazi u otvorenu betu

U otvorenoj beti PvP mod nudi dve mape dok PvE mod nudi osam. Sve mape se razlikuju u težini, izgledu i tipu protivnika koji vas napadaju. Shark Island ima karipski šmek sa suncem koje prži i ajkulama koje patroliraju plićakom dok je Frostbite mapa smeštena u ledenom dvorcu.

Kao i u prethodnim naslovima, cilj igre je da se spreči proboj protivnika do vašeg rifta, koristeći zamke i oružja koja su vam dostupna. Na raspolaganju su vam 12 heroja, svaki sa svojim specijalnostima kako za odbranu tako i za napredovanje ka protivničkom riftu. Koristeći materijal koji ostaje iza pobeđenih protivnika, igrači sada mogu da naprave nove zamke i nove heroje.
Ako se priključite beti negde između danas i 13tog aprila, dobićete ekskluzivnu kozmetiku “Firesterter” za Smolder heroja.

Igra je dostupna i putem Steama, takođe besplatno.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: