Tomb Raider za dolar ako donirate humanitarnoj organizaciji

Ukoliko ste propustili da odigrate više nego dobar reboot Tomb Raider-a iz 2013. godine, sada je sjajna prilika da igru nabavite po izuzetno niskoj ceni i pritom učinite nešto vrlo lepo.

Podeli

Naime, humanitarna organizacija GameChanger Charity u saradnji sa izdavačem Square Enix je napravila zanimljivu akciju – donirajte barem dolar i dobićete Steam key za igru.

Akcija traje do 5. aprila ili dok bude bilo dostupnih ključeva za igru, a za nešto darežljivije je organizovana i posebna pogodnost. Svi koji doniraju 20 dolara ili više ulaze u izvlačenje za kolekcionarske predmete sa znakom Tomb Raider. Doduše, ova nagradna igra je otvorena samo za Severnu Ameriku, ali to ne treba da spreči ljude velikog srca da pomognu koliko mogu. GameCharger Charity je inače organizacija koja pomaže deci oboleloj od smrtonosnih bolesti. Dostavljaju konzole i igre po bolnicama, a novčano podržavaju i ugrožene porodice.

Izvor: play.co.rs

Vesti

Nedelja u IT-ju: Pokažimo koliko je Srbija moćna IT zemlja

Da li ste znali da je jedna IT kompanija u Beogradu zaposlila više od 100 programera za samo godinu dana? Da je srpska IT kompanija u Novom Sadu nastala sa kapitalom od samo 100 dinara, a sada ima 50 zaposlenih? Da su srpski programeri napravili platformu za osiguranje koje danas koriste hiljade Švajcaraca? Da rade na softveru za pametne naočare koje koriste NASA astronauti i svakodnevno učestvuju na projektima koji pomeraju granice u celom svetu?

Vesti četvrtak 22.02. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 1727 idi na stranu