Microsoft radi na OneDrive Universal aplikaciji za Windows 10

Univerzalna aplikacija OneDrive servisa je trenutno u pripremi, a tokom vikenda prva beta se pojavila u Store, objavljena od strane Internal Beta naloga.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.02.2016.

22:34

Microsoft radi na OneDrive Universal aplikaciji za Windows 10

Iako aplikacija ne može da se preuzme, ipak daje uvid u aktuelne Microsoftove napore, posebno ako se zna da kompanija do sada nije mnogo otkrila o ovom projektu.

Opis aplikacije u Store-u, doduše ne daje nikakve informacije o promenama koje bi univerzalna OneDrive aplikacija mogla doneti na Windows 10 i Windows 10 Mobile u poređenju sa verzijom servisa koja je trenutno dostupna za preuzimanje. Očekuje se da će OneDrive Universal aplikacija doneti isti izgled i funkcionalnost na svim Windows 10 uređajima, uključujući PC i smartfone. Za sada nije poznato kada bi aplikacija mogla debitovati, ali s obziroma na to da je već u beta fazi, neće proći dugo dok se ne pojavi u konačnoj potrošačkoj verziji.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: