Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark

Poslednja informacija koju smo imali u vezi sa nastavkom Alan Wake franšize, jeste da ona nije u opticaju. Remedy je pokušao, kreirao je prototip igre, predložio je izdavačima, ali niko nije bio zainteresovan. Međutim, izgleda da se stvari menjaju na ovom polju, jer je primećeno da je Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2016.

22:39

Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark

Svakako, nije teško poverovati da se radi na eventualnom nastavku popularne igre. Sem Lejk, kreativni direktor Remedy-ja je istakao da bi voleo da kreira nastavak, nakon što se pojavio prototip video. Prema njegovim rečima, vreme je samo dodatno rafinisalo ideje o tome kakav bi nastavak trebalo da bude, što je odlično.

Zanimljivo je da je Microsoft počeo da nudi originalnu Alan Wake igru besplatno, uz svaku kopiju Quantum Breaka. Mnogi bi rekli da je ovo perfektan tajming i prilika da se igrači podsete na ovu uspešnu i pomalo zaboravljenu franšizu, koja je donela novi život u horor žanr.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: