Imate još nekoliko sati da sačuvate 15GB OneDrive prostora

Ako ste korisnik OneDrive servisa i želite da sačuvate svojih 15GB prostora, imate još samo nekoliko sati da obezbedite da vam sve što čuvate na njemu ne ode u nepovrat.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2016.

20:58

Imate još nekoliko sati da sačuvate 15GB OneDrive prostora

U novembru je Microsoft objavio da smanjuje besplatni prostor na OneDrive sa 15GB po korisniku na samo 5GB. Pošto su se mnogi pobunili, Microsoft je ponudio da postojeći korisnici zadrže 15GB prostora i 15GB Camera Roll memorije, ali samo onima koji se do kraja 31. januara prijave na posebnu stranu Microsoft OneDrive

sajta.

Odaberite opciju “Keep your free storage”, ulogujte se Microsoft nalogom i pratite instrukcije na ekranu. Kad završite, dobićete potvrdu da ste zadržali prostor na servisu.

Promena OneDrive sistema je deo većih izmena u Microsoft cloud sistemima. Osim manjeg besplatnog prostora, Microsoft je uneo i izmene koje važe za Office 365 pretplatnike, tačnije, ukinuo je za njih neograničeno skladištenje i uveo limit od 1TB. Takođe, uveo je novi plan plaćanja od 1,99 dolara mesečno za 50GB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: