Facebook opcija Live Video dostupna svim iPhone korisnicima

Facebook je opciju za live stream počeo da testira još u decembru, a tada su ovu funkciju mogle da koriste samo poznate osobe i verifikovane stranice.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2016.

15:30

Facebook opcija Live Video dostupna svim iPhone korisnicima
Foto: Screenshot

Popularna društvena mreža juče je Live Video opciju omogućila svim korisnicima iPhone telefona u Americi, a uskoro će biti dostupna i u ostalim delovima sveta.

Da bi korisnik započeo live stream, dovoljno je da napiše novi status, nakon čega će se pojaviti Live Video ikona na koju je potrebno kliknuti.

Nakon toga je potrebno odabrati publiku, ali i napisati kratak opis streaming videa.

Tokom samog streama korisnici će konstatno dobijati podatke o broju ljudi koji ga prate i komentarima. Nakon što se snimanje završi, video će se pojaviti na vašem profilu.

Ova opcija je za sada dostupna samo iPhone korisnicima, a kompanija Facebook ističe da će je uskoro dobiti i korisnici Android uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: