Microsoft "napada" Apple misterioznim uređajem

Apple i Samsung godinama dominiraju na sceni pametnih telefona, a Microsoft bi sledeće godine mogao poslednji put da pokuša da ugrabi veći deo unosnog tržišta.

Izvor: klix.ba
Podeli

Naznaku o novom pokušaju osvajanja tržišta ključnim proizvodom dao je jedan od čelnika kompanije Kris Kaposela, a spekuliše se kako je reč o uređaju pod nazivom "Surface Phone".

"Mislim da moramo naporno da radimo kako bi ljubitelji Applea zastali pre kupovine 17. iPhonea", rekao je Kaposela.

Ukoliko se Microsoft zaista ozbiljnije pozabavi stvaranjem novog telefona, ta odluka će doći u najbolje moguće vreme. Naime, iako Microsoft vlada na tržištu tableta i laptopova, ova američka kompanija ima samo 3-postotni udeo u tržištu smartphonea.

Kaposela je objasnio da novi smartphone mora biti izgrađen u duhu uspešnog uređaja Surface koji je zapravo hibrid laptopa i tableta.

Vesti

LG G3 dobio Marshmallow

Nakon nekih spekulacija koje su se pojavljivale prethodnih dana, sada je i zvanično, Android 6.0 Marshmallow platforma dostupna za LG G3 telefon.

Vesti četvrtak 31.12. 09:45 Komentara: 39

Duke Nukem igre napuštaju GoG

"Đuka Nuklearac", faca među facama, igra koja je bila jedna od definišućih igara FPS žanra. Sigurno nema FPS gejmera da nije barem čuo za ovaj slavni serijal. Nažalost, posle 31. decembra više ga neće biti u prodaji na sajtu GoG.com

Vesti utorak 29.12. 18:08 Komentara: 13
strana 1 od 99 idi na stranu