Skype za Windows ima bag kod prikazivanja poruka

Skype je u najvećem broju slučajeva pouzdan softver, međutim najnovije ažuriranje verzije za Windows je prouzrokovalo pojavu veoma iritantnog baga.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Ovaj bag prouzrokuje da se poruke prikazuju bez reda. To znači da poruke, koje su poslate ranije, mogu biti izlistane prve, što može dovesti do toga da ih korisnik propusti.

Srećom, Skype tim je svestan ovog baga. "Ovo je poznat problem, koji se pojavljuje kod Windows korisnika u najnovijoj 7.17.0.105 verziji. Kao privremeno rešenje, preporučuje se vraćanje na prethodnu verziju Skype-a, dok naš tim ne objavi zakrpu", ističe se u saopštenju Skype tima. Obezbeđen je i link za preuzimanje prethodne verzije Skype-a, koju možete naći ovde. Pomenuti bag je primećen samo na Windows verziji Skype-a, dok OS X korisnici nisu prijavili ovakve probleme.

izvor: benchmark.rs

Vesti

LG G3 dobio Marshmallow

Nakon nekih spekulacija koje su se pojavljivale prethodnih dana, sada je i zvanično, Android 6.0 Marshmallow platforma dostupna za LG G3 telefon.

Vesti četvrtak 31.12. 09:45 Komentara: 39

Duke Nukem igre napuštaju GoG

"Đuka Nuklearac", faca među facama, igra koja je bila jedna od definišućih igara FPS žanra. Sigurno nema FPS gejmera da nije barem čuo za ovaj slavni serijal. Nažalost, posle 31. decembra više ga neće biti u prodaji na sajtu GoG.com

Vesti utorak 29.12. 18:08 Komentara: 13
strana 1 od 99 idi na stranu