Duke Nukem igre napuštaju GoG

"Đuka Nuklearac", faca među facama, igra koja je bila jedna od definišućih igara FPS žanra. Sigurno nema FPS gejmera da nije barem čuo za ovaj slavni serijal. Nažalost, posle 31. decembra više ga neće biti u prodaji na sajtu GoG.com

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2015.

18:08

Default images

Koliko smo uspeli da saznamo, franšiza će menjati vlasnika i ovo ne znači da se više nikada neće pojaviti u prodaji, samo da će proći jedan period bez Duke-a.

Kao pozdrav, GoG je organizovao rasprodaju sa do sada najvećim popustom na igru – čak 90%! Sjajna prilika da ugrabite Duke Nukem 1+2, Duke 3D, Project Manhattan i fliper Balls of Steel po ceni krigle piva ili sendviča.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: