Windows 10 Mobile preview build ispravlja problem sa nadogradnjom

Microsoft je objavio Windows 10 Mobile preview build 10581.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 31.10.2015.

22:50

Default images

Iako ne donosi velike izmene u smislu novih funkcija, ovaj build je bitan jer konačno ispravlja problem sa nadogradnjom mobilnog operativnog sistema. Podsetimo da su sa prethodnih nekoliko buildova, korisnici morali da se vrate na Windows phone 8.1 kako bi uživali u funkcijama koje ovi buildovi donose (slanje SM poruka sa PC-a, Skype integracija, Uber/Cortana integracija i drugo).

Microsoft je objavio da je veoma zadovoljan time što je konačno uspeo da korisnicima omogući direktnu nadogradnju sa ranijih verzija buildova, bez potrebe za vraćanje na Windows Phone 8.1 kako bi se instalirao novi build. Windows 10 Mobile preview build 10581 donosi i neke izmene, koje uključuju deljenje fotografija preko eksternih aplikacija, bolji radni vek baterije i poboljšano video snimanje. Navodi se da korisnici mogu iskusiti pojavljivanje crnog ekrana po instaliranju ovog ažuriranja u trajanju od oko pet minuta. Prema navodima, ovo je normalna pojava i ne bi trebalo paničiti.

Izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: