Tviter će omogućiti tvitove sa više od 140 karaktera?

Prema tvrdnjama izvora, koji su upoznati sa planovima kompanije, Tviter razmatra povećavanje limita karaktera u javnim tvitovima

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 30.09.2015.

20:45

Default images

Izvori ističu da je prelazni CEO Twittera - Džek Dorsi još jednom razmotrio mogućnost povećanja limita, nakon što je veliki broj korisnika kontaktirao kompaniju u vezi ovim pitanjem.

Trenutno se istražuju i drugi metodi povećanja broja karaktera u tvitovima, a među njima su i izbacivanje hashtagova, korisničkih imena i linkova iz brojanja karaktera. Ovo bi moga biti mudar pristup koji bi ključne vrednosti i funkciju servisa ostavio netaknutim, uz istovremeno proširenje limita za karaktere u tvitovima. Tviter bez ikakve sumnje ulaže velike napore i energiju u predstavljanje novih servisa i jedinstvenih koncepata, a sve kako bi povećao svoju korisničku bazu i omogućio korisnicima što bolje iskustvo.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: