Partnerstvo Httpool-a i Linkedin-a

Httpool je angažovan od strane LinkedIn-a kao ekskluzivni partner u prodaji oglasnog prostora u centralnoj i istočnoj Evropi. Brendovi i marketinške agencije sada mogu blisko da sarađuju sa lokalnim timovima kako bi na najoptimalniji način iskoristili oglasni potencijal Linkedin-a.

Tehnopolis

Izvor: PR tekst

Sreda, 30.09.2015.

10:53

Default images

Zemlje podržane kroz ovo partnerstvo uključuju: Srbiju, Rusiju, Grčku, Rumuniju, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Slovačku, Makedoniju, , Sloveniju, Albaniju, Ukrajinu, Letoniju, Estoniju, Litvaniju, BiH i Mađarsku.

LinkedIn je najveća globalna profesionalna mreža sa više od 384 miliona korisnika u više od 200 zemalja širom sveta. Platforma je dostupna na 24 različita jezika.

Fredrik Bernsel, direktor prodaje EMEA je ovim povodom izjavio: "Želeli smo da proširimo naše usluge oglašivačima u regionu, kako bi mogli da iskoriste široku mrežu profesionalaca širom tržišta centralne i istočne Evrope. Izabrali smo Httpool kao našeg ekskluzivnog partnera zbog važnih kompanijskih referenci i jakog geografskog prisustva na svim navedenim tržištima."

"Veoma smo uzbuđeni zbog saradnje sa LinkedIn-om jer savršeno odgovara portfoliju proizvoda koji nudi Httpool. Oglasni proizvodi LinkedIn-a će obezbediti kompanijama širom regiona mogućnost da unaprede svoje poslovanje uz ekskluzivnu mrežu vrhunskih profesionalaca, kroz brojna targetiranja i oglasne formate." objasnio je osnivač i CEO Httpool-a Aljoša Jenko.

O LinkedInu
LinkedIn povezuje profesionalce širom sveta kako bi bili što produktivniji i uspešniji, a sa druge strane transformiše način na koje kompanije zapošljavaju, promovišu i prodaju. Vizija Linkedina je da kreira ekonomske prilike za sve zainteresovane radno angažovane profesionalce, bez obzira iz kog dela sveta dolaze.

Za više informacija o LinkedIn poslovnim rešenjima i korisnim savetima kako da na najbolji način iskoristite vaše prisustvo na LinkedInu, posetite https://business.linkedin.com/marketing-solutions/company-pages/get-started

O Httpoolu

Httpool je međunarodna cross channel oglasna mreža i idealan partner za marketinške agencije koje tragaju za integrisanim digitalnim rešenjima u domenu oglašavanja. Httpool pruža najširi spektar proizvoda oglasne mreže i rešenja kroz display, video, engagement, social i performance kanale, za mobilne i desktop uređaje.

Httpool koristi najsavremenije vlastite i licencirane tehnologije, ima veliko međunarodno iskustvo i predstavlja Twitter, Microsoft, BBC, AOL, Spotify i druge odabrane globalne i lokalne medije i platforme preko svojih 14 kancelarija u centralnoj i istočnoj Evropi i Aziji. Za više informacija posetite www.httpool.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: