Ipak ništa od “Death Star” mape za Battlefront

Verovatno ne postoji fan Star Warsa koji se nije zapitao da li će jedna od mapa biti veoma, veoma dobro poznata scena iz Star Wars serijala koja se odigrava na Zvezdi Smrti. Nažalost po sve fanove, Electronic Arts je objavio da Death Star mape neće biti u finalnoj verziji igre, ali da će uskoro objaviti koje će sve druge mape postojati.

Izvor: klanrur.rs
Podeli

Drugo važno pitanje je bilo i da li će se pojaviti Star Destroyeri kao letelice i odgovor je – potvrdan, iako vam se možda neće dopasti. Iako će biti prisutni u igri, igrači ih niti mogu kontrolisati, niti ih mogu uništiti. Jedino što će uticati na to kako se odvija bitka “izvan domašaja” igrača biće upravo to koliko se oni dobro (ili loše) bore za svoj tim – uspeh će doneti i uništenje protivničkih letelica u vazduhu.

Nadamo se da se niste previše razočarali. Bilo kako bilo, zatvoreno testiranje Star Wars Battlefront počinje 2. jula, dok će se puna verzija igre pojaviti već 17. novembra.

UPDATE: Iako ne direktno povezano sa ovim, dodajemo i vest o modovima koji će biti prisutni u igri a uskoro najavljeni. To su, pored već viđenog Walker Assualt i Supremacy, Fighter Squadron, Blast, Drop Zone, Cargo, and Heroes vs Villains, ovaj poslednji naravno izuzetno poštovan i dugo očekivan od strane igrača.

izvor: klanrur.rs

Vesti

Mojang objavio da gasi igru Scrolls

Strateška kartaška igra Scrolls, koju potpisuje Mojang, dobro poznat tvorac još poznatije igre Minecraft, odlučio da je da ugasi Scrolls. Pomalo neobična odluka imajući u vidu da je tek lansiran “Echoes” dodatak, kao i da za igru postoji veliki broj aktivnih servera i igrača.

Vesti utorak 30.06. 19:53 Komentara: 1

Xiaomi ne žuri da napravi prodor u SAD

Čini se da će ipak proći još neko vreme pre nego što kineska kompanija Xiaomi otpočne sa prodajom i ozbiljnijim marketingom u SAD. Hugo Bara, nekada rukovodilac Google-a a potpredsednik kompanije Xiaomi je možda i razočarao mnoge svojom jučerašnjom izjavom po ovom pitanju.

Vesti utorak 30.06. 08:41 Komentara: 16

Deus Ex slavi 15 godina

Deus Ex ovih dana puni 15 godina od svog izlaska. Zvanično objavljen 26. juna 2000, u prodaji se našao već od 20. istog tog meseca uneo je revoluciju u gaming industriju. Da bi to proslavili, Square Enix i Eidos Montreal napravili su dokumentarac o Deus Ex serijalu iz četiri dela, od kojih prvi deo, “Legacy of Deus Ex” možete, iz nekog razloga, trenutno ekskluzivno pogledati na IGN sajtu.

Vesti ponedeljak 29.06. 22:49 Komentara: 6
strana 1 od 75 idi na stranu