Google ipak neće zabraniti sadržaj za odrasle na blogovima

Ovo je bila prilično brza promena odluke za kompaniju Google.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 27.02.2015.

20:10

Default images

Pre samo nekoliko dana iz ove kompanije su poručili korisnicima njihovog bloga da će sadržaje sa odrasle (pornografske prirode) učini nevidljivim, ili ih barem postaviti kao privatne.

Iako je posle 23. marta trebalo da dođe do zatamnjenja blogova koji budu kršili ovo pravilo, to se neće desiti. Google je već sada odlučio da je bio malo ishitren u svojoj odluci, a nakon što su došli pod udar kritike zbog retroaktivnih promena, iz ove kompanije su poručili korisnicima da će doći do drugačijih promena.

Dakle, vlasnici mogu da nastave da označavaju svoje blogove sa eksplicitnim seksualnim sadržajem kao "adult" (za odrasle), da bi nakon toga mogli biti postavljeni na stranicu sa upozorenjem da su sa sadržajem za odrasle.

Drugih promena neće biti te ovakav sadržaj i dalje ostaje na blogovima.

Izvor: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: