Tri prekretnice za Windows 10 u 2015.

Windows 10 je u fazi razvoja u ovom trenutku, a poslovni korisnici mogu da instaliraju Technical Preview i pogledaju o čemu se novome radi.

Podeli

Ipak, nema sumnje da će tek sledeća godina biti veoma uzbudljiva kada je u pitanju novi operativni sistem, a najviše jer nas čekaju tri velike prekretnice tokom 2015. godine.

Kao deo Windows 10 objave, Microsoft radi na novoj verziji Windows Phone platforme, a početkom sledeće godine nas očekuje objava Windows Phone 10 Preview verzije.

Sledeća prekretnica će biti u januaru (ili tokom proleća), a tada se očekuje objava Windows 10 Consumer Preview, odnosno beta verzije za potrošače. Tome u prilog govori i činjenica da se planira Windows 10 događaj za januar.

Nema potrebe da naglašavamo da će Windows 10 Consumer Preview doći sa mnogo više funkcija nego sadašnja verzija, te će korisnici moći da vide znatno više noviteta koje će doneti novi operativni sistem. I zatim, sledi ono najvažnije, objava Windowsa 10.

Stručnjaci upoznati sa problematikom prvo su govorili da će Windows 10 biti objavljen u aprilu, ali se sada može čuti sve više informacija da će to ipak biti sredinom naredne godine.

Izvor: Benchmark.rs

Vesti

strana 1 od 68 idi na stranu