Branimir Rakić o nagrađenoj OriginTrail aplikaciji

Mladi i uspešni Branimir Rakić, Tomaž Levak i Žiga Drev osvojili su glavnu nagradu na nedavno održanom Belgrade Venture Forumu 2014. Oni su predstavili svoj startup OriginTrail - sistem sledljivosti za mlečne i mesne proizvode.

Podeli

Sa sistemom OriginTrail prati se put hrane od farme do viljuške, od najjednostavnijih proizvoda, pa do veoma kompleksnih kao što su mleko i sirevi.

Tomaž Levak kaže, da je glavna vrednost za kopmanije koje se priključe sistemu OriginTrail u boljoj diferenciaciji na veoma konkuretnom tržištu. Proizvođači mogu kupcima preko mobilne aplikacije OriginTrail pokazati provereno poreklo svojih proizvoda i time dižu poverenje u svoje proizvode i brend.

Iza aplikacije stoji srpsko-slovenački tim prijatelja, koji se poznaju već 10 godina i zajedno rade uz podršku ljubljanskog univerzitetskog inkubatora i inkubatora Gnezdo u Beogradu.

Branimir Rakić je ujedno i predavač na WEB katedri SAE Instituta, gde ima prilike da u radu sa studentima prenosi svoje znanje i motivaciju na druge mlade ljude koji žele da krenu sličnim putem. U video snimku koji sledi, Branimir deli svoja iskustva, ideje i buduće planove .

Vesti

Upoznajte Google eksperte u Beogradu - ITkonekt 2018

Po prvi put u Srbiju i Beograd dolazi kreator CSS-a, zatim bivši direktor razvoja u PayPalu, talentovani Google experti, predstavnici iz Microsofta iz Amerike. Ekskluzivno će Beograđanii moći da slušaju iz prve ruke šta je novo u C#7 i šta nas očekuje u C#8, zatim o .NET Core 2.1 koji još nije ni u upotrebi i sl.

Vesti sreda 21.03. 08:05 Komentara: 0

Video-igre sa najboljom muzikom u ovoj deceniji

Možda deluje čudno, znamo, ali tekuća decenija nam se polako približava kraju i sve smo bliži dvadesetim godinama ovog veka. Idealno je vreme da polako pravimo osvrt i vidimo šta nam je sve donela. Danas ćemo pričati o jednoj specifičnoj temi, koju vaš autor posebno voli, a tiče se muzike u igrama, konkretno u ovoj deceniji.

Vesti utorak 20.03. 15:59 Komentara: 53
strana 1 od 1739 idi na stranu