Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3

Kompanija Samsung predstavila je nove pametne telefone Galaxy A5 i Galaxy A3, najtanje Galaxy telefone proizvedene do sada.

Podeli

Novi smart telefoni imaju napredne funkcije za lakše povezivanje sa društvenim mrežama, kao i super AMOLED ekran i prednju kameru od 5 megapiksela.

„Uređaji Galaxy A5 i A3 imaju kućište od metala, ultra tankog su dizajna uz napredne funkcije hardvera koji omogućava lakše pristupanje društvenim mrežama“, rekao je Dž. K. Šin, generalni direktor i direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.“Novi mobilni uređaji, kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove, uz neizostavni kvalitet i napredno Galaxy iskustvo“.

Galaxy A5 i A3 su debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara. Sa prednjom kamerom od 5 megapiksela i inovativnim funkcijama fotografisanja, kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie, omogućavaju korisnicima da lakše nego ikada prave selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Korisnici takođe mogu da brzo i lako objavljuju fotografije i video snimke na svojim omiljenim društvenim mrežama.

Oba uređaja opremljena su Super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj u praktično svakom okruženju.

Galaxy A5 i A3 poseduju i Quad Core 1.2 GHz procesor za besprekorni multitasking i brže iskustvo pregledanja sadržaja. Uz to, Galaxy A5 i A3 imaju i popularne funkcije koje su ekskluzivne za Galaxy uređaje, poput Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen, kao i podesivi audio koji se inteligentno adaptira i pojačava zvuk u zavisnosti od korisnikovog okruženja.

Galaxy A5 i A3 biće u prodaji na odabranim tržištima, uključujući Kinu, od novembra 2014, a mogu se pronaći u više boja – biserno bela, crna, platinasto srebrna, roze, svetlo plava i zlatna boja.

strana 1 od 63 idi na stranu