Instagram od sada prikazuje i video reklame

Oni koji intenzivno koriste Instagram znaju da reklame nisu nikakva novost za ovaj popularni servis za deljenje fotografija.

Podeli

Ono što jeste novo će biti video reklame u trajanju od 15 sekundi, koje će korisnici od danas viđati u svojim feedovima.

Reklame će se prikazivati na isti način na koji se sponzorisane fotografije prikazuju već gotovo godinu dana. Instagram svoje video reklame testira već neko vreme, a sada ih konačno pušta u njihovom punom obliku.

Video reklame će se korisnicima sada prikazivati redovno, a na početku će to biti spotovi nekoliko kompanija, kao što su Activision, Lancome, Banana Republic, Disney i CW network.

Koliko god bile iritantne određenom broju korisnika, ove reklame će svakako otvoriti veliku priliku za zaradu Instagrama, koji se sada nalazi u rukama Facebooka koji od servisa svakako zahteva da zarađuje novac.

Za sada nije poznato da li je u planu i plaćeni servis, koji će korisnicima omogućiti iskustvo korišćenja Instagram funkcija bez reklama.

Izvor: www.benchmark.rs

Vesti

Xiaomi postaje 3. svetski proizvođač sa područja Azije

Prema najnovijim podacima IDC-a, stavljaju mladu firmu na treće mesto iza već poznatih lidera, Samsung-a i Apple-a, i time daleko zasenila globalne konkurente kao što su Lenovo i LG. Uspon kompanije Xiaomi je bio brz i izuzetan, zbog činjenice da i dalje posluju pre svega na domaćem tržištu Kine.

Vesti četvrtak 30.10. 19:10 Komentara: 26
strana 1 od 63 idi na stranu