Instagram od sada prikazuje i video reklame

Oni koji intenzivno koriste Instagram znaju da reklame nisu nikakva novost za ovaj popularni servis za deljenje fotografija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.10.2014.

13:35

Default images

Ono što jeste novo će biti video reklame u trajanju od 15 sekundi, koje će korisnici od danas viđati u svojim feedovima.

Reklame će se prikazivati na isti način na koji se sponzorisane fotografije prikazuju već gotovo godinu dana. Instagram svoje video reklame testira već neko vreme, a sada ih konačno pušta u njihovom punom obliku.

Video reklame će se korisnicima sada prikazivati redovno, a na početku će to biti spotovi nekoliko kompanija, kao što su Activision, Lancome, Banana Republic, Disney i CW network.

Koliko god bile iritantne određenom broju korisnika, ove reklame će svakako otvoriti veliku priliku za zaradu Instagrama, koji se sada nalazi u rukama Facebooka koji od servisa svakako zahteva da zarađuje novac.

Za sada nije poznato da li je u planu i plaćeni servis, koji će korisnicima omogućiti iskustvo korišćenja Instagram funkcija bez reklama.

Izvor: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: