PayPal i Srbija: Gde smo i gde treba da budemo

Konferencija "PayPal i Digitalna Srbija - gde smo sada, a gde možemo i treba da budemo" biće održana 6. oktobra u Pres centru Tanjuga, u organizaciji Centra za razvoj interneta.

Podeli

Na konferenciji će učestvovati savetnik za politike Informaciono-komunikacionih tehnologija i odnose sa internet zajednicom Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) Slobodan Marković, zamenik generalnog menadžera i član Izvršnog odbora Pireus banke Dejan Tešić, prestavnik Centra za razvoj interneta Zoran Torbica, glavni i odgovorni urednik portala Nadlanu.com i bloger Milan Kamponeski, kao i član Satutarne komisije RNIDS-a Žarko Ptiček.

Srbija je u noći između 9. i 10. aprila postala dostupna na listi zemalja iz kojih je moguće otvoriti PayPal nalog.

Prema poslednjim najavama stanovnici Srbije od 8. oktobra moći će putem svojih PayPal naloga da primaju novac iz zemlje i inostranstva, saopšteno je na sajtu te kompanije.

Vesti

Xiaomi postaje 3. svetski proizvođač sa područja Azije

Prema najnovijim podacima IDC-a, stavljaju mladu firmu na treće mesto iza već poznatih lidera, Samsung-a i Apple-a, i time daleko zasenila globalne konkurente kao što su Lenovo i LG. Uspon kompanije Xiaomi je bio brz i izuzetan, zbog činjenice da i dalje posluju pre svega na domaćem tržištu Kine.

Vesti četvrtak 30.10. 19:10 Komentara: 26
strana 1 od 63 idi na stranu