PayPal i Srbija: Gde smo i gde treba da budemo

Konferencija "PayPal i Digitalna Srbija - gde smo sada, a gde možemo i treba da budemo" biće održana 6. oktobra u Pres centru Tanjuga, u organizaciji Centra za razvoj interneta.

Podeli

Na konferenciji će učestvovati savetnik za politike Informaciono-komunikacionih tehnologija i odnose sa internet zajednicom Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) Slobodan Marković, zamenik generalnog menadžera i član Izvršnog odbora Pireus banke Dejan Tešić, prestavnik Centra za razvoj interneta Zoran Torbica, glavni i odgovorni urednik portala Nadlanu.com i bloger Milan Kamponeski, kao i član Satutarne komisije RNIDS-a Žarko Ptiček.

Srbija je u noći između 9. i 10. aprila postala dostupna na listi zemalja iz kojih je moguće otvoriti PayPal nalog.

Prema poslednjim najavama stanovnici Srbije od 8. oktobra moći će putem svojih PayPal naloga da primaju novac iz zemlje i inostranstva, saopšteno je na sajtu te kompanije.

Vesti

Gejming laptopovi su primamljiviji nego ikada pre

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Vesti sreda 25.04. 12:38 Komentara: 6

Uskoro stiže iPhone SE2 i ovako će izgledati / FOTO

Stiglo je još vesti o nasledniku popularnog iPhone SE modela, koji bi mogao da se pojavi na tržištu ovog maja. Ako bude lansiran, definitivno neće ispuniti neka naša ranija očekivanja. Hajde da pogledamo čemu možemo da se nadamo na osnovu najnovijih informacija koje imamo.

Vesti sreda 25.04. 11:00 Komentara: 26
strana 1 od 1757 idi na stranu