Tim Kuk: Radimo na proizvodima za koje još uvek niko ne zna

U vreme kada pretpostavljamo da ne postoji način da informacije o proizvodima i servisima ne procure iz raznih izvora i gde sve ispliva na površinu, ima i onih koji ostanu tajna do samog kraja.

Podeli

Upravo ovkve proizvode u pripremi ima kompanija Apple. Tim Kuk je, tokom nedavnog intervjua, pomenuo da Apple trenutno u pripremi ima nekoliko proizvoda o kojima niko ništa ne zna, tačnije u vezi sa kojima nije bilo glasina do sada.

Ovo naravno nije veliko iznenađenje, jer svaka kompanija ima proizvode koji se testiraju ili su u planu. Neki od njih dospeju na tržište, neki nikada ne prođu dalje od odeljenja za istraživanje i razvoj. Kuk je tokom intervjua nagovestio da je sektor TV uređaja i dalje u opticaju i nešto o čemu se razmišlja u kompaniji.

O "agresivnijem" Apple TV sistemu se priča već godinama, ali Kuk nije želeo da otkriva nikakve detalje.

Izvor: Benchmark.rs/Phone Arena

Vesti

Microsoftov naredni OS je Windows 10

Microsoft je predstavio novu generaciju operativnog sistema Windows, koja nosi naziv Windows 10, i po prvi put prikazao rani tehnički prikaz za PC, na raspolaganju počevši od 1. oktobra, naglašavajući unapređenja usmerena ka poslovnim korisnicima koja podrazumevaju osavremenjeno korisničko iskustvo, pojačane bezbednosne i karakteristike upravljanja.

Vesti utorak 30.09. 19:25 Komentara: 97

Uskoro stiže OnePlus Two

Tokom „Pitaj me sve“ sesije na Redditu, dva člana OnePlus potvrdila su da kineska kompanija vredno radi na nešto manjoj verziji naslednika njenog premijum modela OnePlus One.

Vesti utorak 30.09. 15:31 Komentara: 29
strana 1 od 56 idi na stranu