Kupovina na Google Play Store-u i kod nas?

Srbija je konačno dodata na listu država u kojima je moguća kupovina aplikacija za Android na Google Play Store-u, nešto što su korisnici željno iščekivali već izvesno vreme.

Podeli

Korisnici Android uređaja u Srbiji će čim ove promene stupe na snagu, što se očekuje u narednih par sati ili dana, moći da kupuju premijum aplikacije na Google Play Store-u – u pitanju je nešto što do sada nije bilo moguće učiniti.

Budući da se radi o usluzi koja je dostupna za sve uređaje povezane sa jednim nalogom, moguće je da uređaji nisu jedini kriterijum, odnosno da će mogućnost plaćanja stizati u različitom vremenskom razmaku, od naloga do naloga.

Srbija se tako sada nalazi na zavničnoj listi zemalja iz kojih je moguće kupovati aplikacije i koja je postavljena na Google-ovoj stranici za podršku.

Od zemalja iz okruženja tu su još i Bosna i Hercegovina, Makedonija i Hrvatska, dok Crne Gore još nema.

Vesti

OnePlus odustaje od sistema pozivnica za One

Ne može se reći da je OnePlus One imao prilično glatko lansiranje – od nezgodnog sistema pozivnica pa do pojedinih problema sa uređajem, dok korisnici koji čekaju svoj red na takozvanog „ubicu premijum telefona“ polako postaju nervozni.

Vesti nedelja 31.08. 18:22 Komentara: 47

Angry Birds gubi prvog čoveka

Mikael Hed, izvršni direktor kompanije Rovio, koja stoji iza planetarno popularne igre Angry Birds povući će se sa svoje pozicije krajem godine, saopštili su 29. avgusta predstavnici kompanije.

Vesti subota 30.08. 21:22 Komentara: 7
strana 1 od 57 idi na stranu