Glasine: Sony Xperia Z3 stiže već u septembru

Samo što je Sony predstavio svoju perjanicu Z2, na internetu su počele da se pojavljuju glasine koje tvrde da bi njegov naslednik mogao da bude predstavljen za svega par meseci.

TalkAndroid
Podeli

Sudeći po najnovijim glasinama, Xperia Z3 mogla bi da bude predstavljena u septembru, što je u skladu sa ranijim izjavama Sonyjevih zvaničnika koji smatraju da premijum uređaje treba predstavljati češće.

Sonyjevi predstavnici takođe su najavili novi dizajnerski pravac, što znači da bi Z3 mogao da bude prvi uređaj koji će oslikavati novu dizajnersku filozofiju a pretpostavlja se da će imati jako tanke ivice debljine svega 7mm.

Međutim, tu su i neke potencijalno loše vesti ukoliko je tačno da će Sony koristiti Snapdragon 801 procesor umesto da pređe na 805. Ovo takođe znači da kompanija sa ovim modelom neće preći na quad HD displeje.

Fanovi velikih telefona možda će biti razočarani informacijom da će Sony napustiti i Z Ultra verziju i da će fokus pomeriti na 7 i 8-inčne tablete.

Sa druge strane, postoje indikacije da će kompanija nastaviti trend predstavljanja manjih verzija premijum uređaja, a u ovom slučaju taj “kompaktni” model trebalo bi da ima 4.6-inčni 720p displej i još tanje ivice od Xperie Z3.

strana 1 od 58 idi na stranu