Apple sprema "veći i jeftiniji" iPhone 6?

Lavini glasina o planovima Applea za iPhone 6 pridružila se jedna koja je stigla direktno iz sudnice u kojoj se div iz Kupertina ponovo suočava sa Samsungom. Navodno, iPhone 6 će imati i verziju za "ekonomsku klasu", ali i izdanje sa većim ekranom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.04.2014.

15:38

Default images

U drugoj rundi rata Apple-Samsung u sudnici su navodno prikazani slajdovi sa tajnih, internih sastanaka Applea.

Na jednom od njih piše "Potrošači žele ono što mi nemamo" i navodi se da je prodaja pametnih telefona zabeležila porast zahvaljujući uređajima koji koštaju manje od 300 dolara i imaju ekrane veće od četiri inča - baš ono u čemu Apple oskudeva.

iPhone 5C se nije pokazao kao preveliki uspeh, a i cena mu nije bila toliko niska.

Već neko vreme se govori o tome da Apple razmišlja o tome da peta generacija bude poslednja sa ekranom od 4 inča, da će budući dizajn imati ekran od 4,7 inča, a da će uz "šesticu" stići čak i verzija od šest inča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: