Besplatan servis za sve na jednom mestu - u oblaku

Ovaj inovirani servis, doskoro poznat pod imenom SkyDrive, pruža mogućnost korisnicima da na jednom mestu čuvaju fotografije, video-zapise i dokumente.

Tehnopolis

Izvor: novosti.rs

Ponedeljak, 31.03.2014.

08:31

Default images

Kompanija Microsoft objavila je globalnu dostupnost besplatnog servisa OneDrive. Ovaj inovirani servis, doskoro poznat pod imenom SkyDrive, pruža mogućnost korisnicima da na jednom mestu čuvaju fotografije, video-zapise i dokumente, istovremeno im omogućavajući lak i jednostavan pristup sa bilo kog uređaja i bilo kog mesta.

Novi OneDrive nudi sve ono što su korisnici voleli kod SkyDrive, ali i nove, unapređene opcije za deljenje video sadržaja, kao i aplikacije za Windows Phone, iOS, androide i box. OneDrive nudi 7GB besplatnog prostora za skladištenje podataka ili, na primer, više od 7.000 fotografija.

Pored kompatibilnosti sa drugim platformama i jednostavnog pristupa, OneDrive omogućava korisnicima da zajedno rade na dokumentima, a da ne moraju fizički da budu jedni uz druge. Opcija OneDrive je najpogodniji način za hvatanje važnih beležaka, kojima možete uvek pristupiti, sa gotovo bilo kog operativnog sistema.

Jedna od novih opcija koje nudi OneDrive uključuje i automatski backup kamere na androidima, pružajući korisnicima ovog operativnog sistema mogućnost da jednostavno prebace video zapise i fotografije sa androida na druge uređaje. Opcija deljenja fotografija direktno sa servisa na društvene mreže poput "Fejsbuka", svakako jeste jedna od najpopularnijih opcija OneDrive!

Prema najnovijim istraživanjima, najmanje 77 odsto korisnika koji znaju šta su Cloud servisi sve podatke čuvaju isključivo na jednom mestu - na svojim uređajima. Oko 69 odsto njih bi radije izgubilo uređaj nego sadržaj. Sa servisom OneDrive nismo primorani da se odlučujemo za jednu ili drugo. Od sada svojim uspomenama možete jednostvano pristupiti u bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: