Još jedna srpska aplikacija na Google Play-u

Početkom ove godine Google Play postao je bogatiji za još jednu aplikaciju srpskog porekla. U pitanju je aplikacija "They" koja bi trebalo da poboljša odnose među njenim korisnicima.

Podeli

Jelena Popović, Jovana Miljanović i Nikola Milošević su na ideju došli za vreme odmora na Zlatiboru gde su diskutovali o tome kako je mali broj aplikacija tu da pomogne korisnicima da održe dobre odnose sa bliskim okruženjem i kako je uz pomoć nekoliko klikova moguće poboljšati svaki odnos.

Moć da zapamtimo sitnice o bitnim ljudima je ono čime treba da se ponosimo i nešto što podiže sve naše odnose sa drugima na viši nivo. U današnje vreme kada imamo stotine prjatelja na raznim mrežama, većinom poznanika, naša prirodna moć da memorisemo sve sitnice i podatke o njima biva nadjačana kvantitetom, te kvalitet trpi.

"Aplikacija 'They' će vam omogućiti da napravite kolaž momenata koje delite sa dragim osobama, koji mogu sadrzati fotografije, tekst, emotikone… Za svaku osobu koju ubacite u 'They' dobijate mali profil gde možete da dodate njene odnosno njegove društvene mreže, automatski skinete broj telefona iz vašeg imenika, pa preko Theya zovete, šaljete poruke ili mejlove", objašnjava Jovana Miljanović.

Ljudi koji vam znače imaju svoje preference kada je u pitanju piće, jelo, omiljen kafić ili pisac, a kada znate sve te stvari onda vam je lako da na primer iznenadite devojku za dan zaljubljenih ili kupite prijatelju dres njegovog omiljenog kluba za rođendan, tvrde tvorci ove aplikacije.

"Uzimamo u obzir sve komentare naših korisnika, koji nam u ovoj fazi najviše znače", dodaje Miljanović. "Planiramo jos bolju integraciju sa društvenim mrezama, sinhronizaciju za serverima, bekape...Želimo da omogućimo korisnicima da dele momente jedni sa drugima, ili sa svojim malim grupama koje budu kreirali. Nešto poput timelinea vašeg prijateljstva, romantične veze ili poslovne saradnje."

Vesti

Fejsbuk štiti rasističke stranice jer mu donose profit?

Fotografije i video zapisi dece, nasilan govor mržnje i rasistički sadržaji ne uklanjaju se odmah ili automatski sa ove društvene mreže, a prikriveni reporter Dispačesovog četvrtog kanala snimao je ljude iz Fejbuka koji odlučuju o tome da li neki sadržaj treba ukloniti sa mreže.

Vesti utorak 17.07. 13:26 Komentara: 3

iPhone modeli za 2019. dobijaju LG displeje

Proizvođač ekarana LG Display će, prema potpisanom ugovoru, tokom druge polovine ove godine početi da isporučuje svoje OLED i LCD ekrane kompaniji Apple, navodi sajt Digitimes pozivajući se na izvore iz Južne Koreje.

Vesti ponedeljak 16.07. 16:16 Komentara: 25
strana 1 od 1785 idi na stranu