„Samsung uspeh duguje ismevanju Applea“

Svima je jasno da Apple nije previše drag Samsungu, ali ni Apple nije previše očaran Samsungom. Prva reklama u kojoj je Samsung ismevao Apple fanove, navodno je podigla kompaniju na potpuno novi nivo.

TalkAndroid
Podeli

Direktor marketinga Samsunga u Australiji Arno Lenior otkrio je da je prva Samsungova reklama u kojoj je ismevao Apple fanove zbog toga što bespogovorno vole sve u vezi sa iPhoneom obeležila globalni preokret za kompaniju.

Lenior tvrdi da je ovaj uspeh stvorio problem za Samsung pošto je to isprovociralo ostale kompanije da na isti način ismevaju kompaniju.

Međutim, Lenior smatra da Samsung i dalje sebe vidi kao drugoplasiranog i uživa u tome da bude kompanija "koja izaziva druge".

Vesti

Qualcomm: "Nije bitan broj već kvalitet jezgara"

Qualcomm je jedan od najpoznatijih proizvođača sistema na čipu (SoC) i postoji velika mogućnost da barem jedan od vaših uređaja napaja Qualcommov Snapdragon procesor. Kompanija je nedavno objavila video u kom želi da gledaocima skrene pažnju da je znatno bitniji kvalitet samog jezgra a ne njihov broj u uređaju.

Vesti subota 31.08. 20:45 Komentara: 43

Dell predstavio novu Latitude seriju

Kompanija Dell predstavila je novu seriju Latitude 7000 ultrabook računara, kao i nove serije Latitude 5000 i 3000 laptop računara, koji predstavljaju spoj sofisticiranog dizajna, visokog kvaliteta i beskompromisne izdržljivosti, saopšteno je iz kompanije.

Vesti subota 31.08. 08:35 Komentara: 8
strana 1 od 86 idi na stranu