Bil Gejts: Ljude frustrira iPad

Predsednik Microsofta, Bil Gejts, izjavio je za CNBC da softverski gigant planira da uđe na tržište tableta kojim najvećim delom dominira Apple, zato što smatra da su korisnici iPada frustrirani.

Tehnopolis

Izvor: CNBC

Utorak, 07.05.2013.

15:10

Default images

Personalni računari su i dalje ozbiljan biznis ali polako postaje da bude sve teže povući jasnu granicu između tableta i personalnih računara.

„Sa Windowsom 8 Microsoft pokušava da zauzme deo tržišta kojim dominiraju uređaji poput iPada, Međutim, veliki deo tih korisnika je frustriran. Ne mogu da kucaju. Ne mogu da prave dokumente. Zato želimo da im pružimo nešto sa svim prednostima tableta ali i sa svim mogućnostima na koje su navikli kod personalnih računara“, izjavio je Gejts.

„Ukoliko imate Surface ili Surface Pro, imate prenosivost tableta ali i prednosti tastature i Microsoft Officea za PC“, zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: