Call of Duty na novom endžinu

Iako Activision i dalje ne izbacuje previše informacija kada je u pitanju nastavak igre Call of Duty, čini se da će on biti baziran na potpuno novom endžinu.

Podeli

Quake Arena III na tržištu se pojavio 1999. godine – u pitanju je igra koja je bila bazirana na tada spektakularnom iD Tech 3 endžinu, 2012. godine na tržištu se pojavio Call of Duty: BlackOps 2 i bio je baziran na istom endžinu.

Iako je najveći problem ovog serijala hiperprodukcija naslova, javila se i ozbiljna potreba za novim endžinom. To će se sada, napokon, izgleda i ostvariti.

Nakon što je prošle nedelje na internetu objavljen naziv novog nastavka, sada su se pojavili i novi detalji.

Franšiza koja je definisala jednu generaciju gejminga još jednom će podići uloge s igrom Call of Duty: Ghosts.

Ovaj nastavak donosi potpuno novo iskustvo, novu priču, oružje i likove ali i novi Call of Duty endžin.

Vesti

Bez budućnosti za netbook računare

Prema izveštaju analitičke kompanije iSuppli, očekuje se kako će broj isporučenih netbook računara do 2015. pasti na nulu. Ovi jeftini i lako prenosivi računari su svoje najbolje dane davno preživeli, navode u kompaniji, a situacija će postajati sve gora i gora, posebno zahvaljujući uređajima poput iPada.

Vesti utorak 30.04. 21:32 Komentara: 16

Skype od danas u okviru Outlooka

Skype je od danas u Engleskoj sastavni deo servisa Outlook, nakon što ga je Microsoft ugradio u u elektronsku poštu, pa će korisnici od sada preko njega moći da prave video pozive i šalju instant poruke.

Vesti utorak 30.04. 18:50 Komentara: 7

LG: Prvi zakrivljeni OLED televizor na svetu

LG Electronics je najavio početak prodaje prvog zakrivljenog OLED televizora na svetu (model 55EA9800), koji će prvo biti dostupan korisnicima u Južnoj Koreji. LG Electronics je prva i jedina kompanija na svetu koja će u prodaji imati modele televizora koji poseduju ravne i zakrivljene OLED ekrane.

Vesti ponedeljak 29.04. 16:40 Komentara: 10
strana 1 od 78 idi na stranu