Motorola X stiže u novembru?

Svakog dana pojavljuje se neka nova glasina u vezi sa dugoočekivanim Motorola X uređajem. Za razliku od prethodnih tvrdnji da će u pitanju biti cela linija uređaja a ne samo jedan uređaj pod imenom Motorola X, sada su se pojavile specifikacije koje se odnose na samo jedan telefon koji bi mogao da bude predstavljen u novembru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2013.

18:30

Default images

Sajt PhoneArena dobio je informaciju od neimenovanog izvora koji tvrdi da će Motorola X imati 4.8-inčni displej sa ekranom od safira, koji je tri puta čvršći od Gorilla Glassa.

Druge specifikacije uključuju quad core Qualcommov Snapdragon 800 CPU na 2GHz i bateriju od 4.000mAh.

Takođe, izvor tvrdi da će telefon biti otporan na vodu sa dizajnom koji će podrazumevati zadnju stranu napravljenu od karbona i uglove zaštićene gumom.

Ukoliko su ove informacije tačne, Motorola X mogla bi da bude impresivan telefon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: