PC Press: Najbolji sajtovi u 2012.

PC Press je objavio listu 50 najboljih srpskih Web sajtova, a priznanja pobednicima uručena su na skupu u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Sajtovi su podeljeni u 10 kategorija, a u svakoj kategoriji urednici časopisa su izabrali jednog pobednika.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2013.

09:45

Default images

Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od 1997. godine, dakle od početka razvoja Interneta u Srbiji.

Novitet ove godine je Nagrada publike, na osnovu glasanja na PC Press-ovom sajtu. Specijalno priznanje dodeljeno je i RNIDS-u, za Program podrške projektima popularizacije Interneta. Prisutnima su se obratili gospodin Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press, kao i dobitnici priznanja. Pokrovitelj akcije je Skupština grada Beograda.

B92.net dobio je priznanje kao jedan od pet najboljih sajtova u Srbiji, u kategoriji Vesti i informacije, a već 16 godina, od kada postoji ovaj izbor, naš sajt uvek nalazi na listi "najboljih", po izboru časopisa PC press.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova objavljen je u časopisu PC#196 kao i na Web adresi www.pcpress.rs/webtop50-2012/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: