Blackberry 10 živi od 30. januara

Kompanija RIM predstaviće svoj novi operativni sistem Blackberry 10, kao i dva nova modela smarfona 30. januara u sklopu više promotivnih događanja širom sveta.

Tehnopolis

Izvor: cnet

Utorak, 13.11.2012.

10:11

Default images

Zasad se ne zna da li će smartfoni imati ekrane osetljive na dodir, kao i da li će da liče na modele iz sadašnje linije Bold. BlackBerry 10

donosi BlackBerry Flow i BlackBerry Hub funkcije, novu BlackBerry tastaturu koja će kroz korišćenje učiti navike korisnika, kao i BlackBerry Balance, funkciju koja će se baviti upravljanjem profilima. RIM takođe navodi da će korisnicima biti dostupan i velik broj novih aplikacija, uključujući i igre, poslovni softver, društvene mreže, kao i aplikacije za zabavu.

Nova generacija BlackBerryja za kanadskog proizvođača (Research In Motion) verovatno je poslednja prilika za povratak u "igru". Nekada jedan od velikih igrača u svetu mobilnih telefona već dugo se muči sa gubitkom tržišta, i to naročito na domaćem severnoameričkom tržištu, gde su primat preuzeli Apple i Androidi.

Novi uređaji već su na testiranju u 50 globalnih mreža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: