Apple: Manji profit i pad akcija

Vrednost akcija kompanije Apple pala je 26. oktobra na nivo ispod 600 dolara prvi put posle tri meseca, pošto je u trećem tromesečju kompanija zabeležila profit manji od očekivanog.

Izvor: Beta
Podeli

Na pad akcija na 597,64 dolara uticalo je i predviđanje da će zarada Applea tokom predstojeće praznične sezone biti manja nego prošle godine.

Apple je kasno sinoć saopštio da će profit do kraja godine biti manji nego što se očekivalo među investitorima, pošto je ta kompanija predstavila mnogo novih proizvoda

.

Akcije kompanije izgubile su više od 100 dolara pošto su rekordnih 705,07 dolara dostigle 21. septembra, na dan kada je novi iPhone 5 počeo da se prodaje u SAD i još osam zemalja.

Vesti

Samsung najavio Galaxy Premier

Kada je Samsung predstavio Galaxy S III Mini mnogi nisu videli šta je ovom modelu zajedničko sa Galaxyjem S III sem dizajna. Međutim, kompanija je ubrzo rešila da stvari postavi na svoje mesto sa modelom Galaxy Premier.

Vesti sreda 31.10. 17:46 Komentara: 35

PC Press #193 u prodaji

Časopis PC u 193. izdanju donosi pregled aktuelnih Ultrabook modela, novih grafičkih kartica i prve utiske o Windows 8 tabletu. Za ljubitelje softvera tu su novi Acrobat i Pinnacle Studio 16, a poslovnim korisnicima namenjen je pregled rešenja za popis, te mogućnosti za elektronsko i mobilno plaćanje…

Vesti sreda 31.10. 15:30 Komentara: 8

Asus PadFone stigao kod nas

Vip je obogatio svoju ponudu Asus PadFone telefonom koji pruža i sve funkcionalnosti 3G tablet uređaja. Inovativno rešenje omogućava da se telefon ekrana 4.3 inča postavi u PadFone Station koji ga pretvara u 10.1 inčni tablet.

Vesti utorak 30.10. 15:49 Komentara: 18
strana 1 od 70 idi na stranu