iPad mini samo Wi-fi?

U moru informacija koje pristižu o novom proizvodu kompanije Apple” tabletu iPad mini, najnovija nam otkriva da će ovaj proizvod biti sa samo Wi-fi konekcijom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2012.

14:20

Default images

Od kada je najavljeno da će nova verzija tableta iPad biti predstavljena sredinom oktobra, svakodnevno se pojavljuju brojne "informacije" o novom proizvodu. Prema poslednjim saznanjima, ovaj tablet biće prilagođen samo Wi-fi mrežama.

Ove nezvanične informacije objavio je britanski “Guardian” koji se poziva na neimenovani izvor iz kompanije Apple. Prema njihovim saznanjima, ova verzija tableta neće biti prilagođena 3G ili 4G konekciji.

Ako se zaista odlučila za ovakav potez, kompanija Apple mogla bi da snizi predviđenu cenu tableta, zbog umanjenih troškova proizvodnje, piše “Daily Telegraph”.

iPad mini očekuje se da bude u prodaji 2. novembra. Međutim, još uvek nije poznato po kojoj će se ceni prodavati kao ni to da li će se u prodaji naći istovremeno u SAD i Evropi.

Prema izvorima "Wall Street Journal-a", Apple je poručio čak 10 miliona iPada mini od svojih proizvođača u Aziji. Ranije je čitalac sajta Gizmodo Martin Hajek podelio sa svetom ekskluzivne fotografije mini verzije tableta koje možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: