Twitter: Redizajn profila i aplikacija

Svoje prisustvo na Twitteru od danas možete učiniti značajnijim, kažu iz istoimene kompanije povodom redizajna korisničkih profila.

Podeli

Glavna novina je uvođenje "zaglavlja" (header), koji će se sastojati iz glavne fotografije i fotografije koju postavite kao pozadinu (nalik na Facebookov Timeline Cover). Avatar se više neće nalaziti u uglu, već na sredini strane.

Pored toga, Twitter je nadogradio i iPhone i Android aplikacije.

Fotografije, do kojih do sada nije bilo jednostavno doći putem aplikacija, sada će se pojavljivati ispod poslednjih tweetova na iPhoneu, Androidu i iPadu.

Još jedna od predstavljenih novina je nova iPad aplikacija za koju iz Twittera kažu da su je učinili brzom, lepom i jednostavnom za korišćenje.

Sve tri pomenute aplikacije takođe je prikazivati novo zaglavlje u okviru korisničkih profila.

Vesti

Bot u igri "čovekolikiji" od ljudi

Naučnici su razvili takozvanog "bota" za igru Unreal Tournament 2004 (veštačku inteligenciju koja upravlja likom u igri) koja se više ponaša kao čovek od polovine živih učesnika takmičenja "BotPrize".

Vesti nedelja 30.09. 17:38 Komentara: 18

Nokia smanjila cene Lumie 800 i 900

Finski proizvođač telefona Nokia odlučio je da spusti cene dva telefona koji predstavljaju sam vrh ponude ove kompanije u nadi da će to povećati prodaju pre izlaska novih uređaja u novembru ove godine.

Vesti nedelja 30.09. 12:58 Komentara: 27

Nova vinska avantura Amazona

Ljubitelji dobrog vina više neće morati da traže svoje omiljene berbe i sorte u vinskim podrumima, već će, ako je verovatni glasinama, do omiljenog pića moći da stignu uvaljeni u svoje fotelje - naručivanjem preko Amazona.

Vesti nedelja 30.09. 09:47 Komentara: 2
strana 1 od 72 idi na stranu