Galaxy Note 10.1 stiže u Srbiju

Samsung Galaxy Note 10.1 tablet po prvi put je juče predstavljen javnosti u Srbiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2012.

16:06

Default images

On je prikazan na Samsung štandu u Bel Expo centru, u okviru modne revile Pal Ziler, a predstavila ga je olimpijka Milica Mandić.

„Samsung već odavno svoje elektronske uređaje posmatra i kao modne detalje, koji treba da se uklope u savremeni način života. Jedan od ključnih faktora našeg poslovnog uspeha jesu inovacije u tehnologiji, ali veliku pažnju poklanjamo i dizajnu jer želimo da idemo u korak sa najnovijim trendovima, kako bismo u svakom trenutku mogli da zadovoljimo najviše standarde“, rekao je Saša Oravec, rukovodilac sektora telekomunikacija u kompaniji Samsung.

„Veoma smo ponosni što je Galaxy Note 10.1 predstavljen u Srbiji upravo na ovaj način“, rekao je on.

Ovo je prvi Samsungov Android tablet opremljen stajlusom, a što se hardverskih specifikacija tiče, tu je 4-jezgarni procesor i 2GB RAM-a. Note tablet ima 10,1-inčni WXGA LCD ekran, prednju kameru rezolucije 1,9 i glavnu rezolucije 5 megapiksela.

Iz Samsunga se nadaju da će ovaj tablet privući korisnike iz obrazovnog i poslovnog sektora, a bi trebalo da pomogne i mogućnost prepoznavanja ručno zapisanih formula i geometrijskih oblika.

Note 10.1 prvi put je predstavljen javnosti na ovogodišnjem MWC kongresu u Barseloni.

Tačan datum početka prodaje u Srbiji i cena biće naknadno objavljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: