Predstavljene tri nove Motorole

Na konferenciji organizovanoj zajedno sa Verizonom, Motorola je predstavila Droid Razr M, Droid Razr HD i Droid Razr Maxx HD.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 06.09.2012.

09:01

Default images

Ovo je prvo predstavljanje novih uređaja od kako je Google kupio Motorolu, a da je do te promene došlo, bilo je jasno već na početku konferencije, pojavljivanjem Erika Šmita, predsedavajućeg UO Googlea, na sceni.

U prodaji će se najpre naći najmanji (i najjeftiniji) od njih - Motorola Droid Razr M, koji će koštati svega 99 dolara u ponudi Verizona.

Radi se uređaju 4,3-inčnog Super AMOLED Advanced ekrana, dvojezgarnog Snapdragon procesora na 1,5GHz, kamerom rezolucije 8 megapiksela i prednjom VGA kamerom i 1 GB RAM-a. Droid Razr HD i Droid Razr Maxx HD će se u prodaji naći kasnije ove godine, a takođe imaju Snapdragon S4 procesor i 1GB RAM memorije. Oba telefona imaju 4,7-inčni Super AMOLED HD ekran, prednju kameru od 1,3megapiksela i zadnju rezolucije 8 megapiksela. Razr HD ima 2,530mAh bateriju, a Razr Maxx HD 3,300mAh.

Svi uređaji su na ICS verziji Androida, ali će dobiti prelazak na Jelly Bean do kraja godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: