HTC predstavio HTC Desire x

HTC korporacija predstavila je HTC Desire X, smartfon koji donosi "odličnu kameru, zadivljujući zvuk i neverovatnu snagu i brzinu". Ovaj uređaj ima dual-core 1GHz Qualcomm® Snapdragon S4™ procesor i brojne društvene funkcije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.08.2012.

16:35

Default images

“HTC Desire X je produžetak vašeg društvenog života” rekao je Džejson Mekenzi, direktor prodaje i marketinga HTC korporacije. “Ukoliko hoćete da uživate u visoko kvalitetnom multimedijalnom doživljaju i da ga delite gde god da se nalazite, ovo je telefon za vas. Ne samo da izgleda i zvuči odlično, nego pruža brzo i veoma lično iskustvo po odličnoj ceni.”

Tanak i kompaktan dizajn osmišljen je da isprati svakodnevni život pojedinca, a zahvaljujući HTC Sense® i Android 4.0™, svako pojedinačno iskustvo je potpuno lično. HTC Desire X super LCD WVGA ekran od 4 inča sa povećanim uglom gledanja omogućava jasne prikaze živih boja.

HTC Desire X kamera od 5 MP pravi odlične, čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući HTC Imagechip, f/2.0 blendi, 28mm sočivu, BSI sensoru, HDR režimu i automatskom blicu. Tokom važnih momenata koje želite da zabeležite ne morate da birate između fotografisanja i snimanja, sa VideoPic možete da snimate i fotografišete istovremeno. Ovaj smartfon može da zabeleži svaki momenat uz brzu aktivaciju (u roku od 1 sekunde) i auto focus sa Always Focus opcijom. Šta više, odabirom neprekidnog fotografisanja pruža vam se mogućnost zabeležite više trenutaka nekog brzog događaja, bilo da li je to sprint ili igranje porodičnog psa. Čuvanje i razmena fotografija, snimaka i dokumenta je potpuno jednostavna uz HTC Desire X – jednim pritiskom možete podeliti bilo koji sadržaj sa vašim prijateljima i porodicom putem email-a, poruke ili društvenih mreža. Uz integrisan Dropbox na raspolaganju vam je 25GB besplatnog prostora na dve godine (na Dropbox-u, usluga je dostupna korisnicima HTC Desire X koji se prijave do kraja 2013. godine).

HTC Desire X ima integrisan Beats Audio™ koji vam pruža dubok bas i bogatiji, mnogo snažniji zvuk i osećaj kao da stvarno slušate muziku u studiju. Sa Beats slušalicama možete uživati u superiornom zvučnom iskustvu zahvaljujući specijalnom audio profilu koji HTC Desire X ima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: