Može li ovo biti iPhone 5?

Japanski sajt iLab objavio je fotografije novog iPhonea.

Podeli

Oni kažu da su dobili delove novog iPhonea i sastavili ih, a ono što su dobili izgleda ovako kako možete videti na slici iznad.

Neke od karakteristika poklapaju se sa ranijim glasinama veći ekran, dve različite nijanse na zadnjoj strani i manji dock konektor.

Ipak, ukoliko se prisetimo nekih ranijih nezvaničnih najava, govorilo se o radikalnijem zaokretu u dizajnu u odnosu na iPhone 4/4S, što bi možda moglo da govori da model sa slike nije konačna verzija nove generacije iPhonea.

U svakom slučaju na novi iPhone neće se još puno čekati. Izvesno je da je jesen, kada će biti dostupan i novi iOS, biti vreme kada će stići i iPhone 5, a pomenuti japanski blog tvrdi da će Apple 12. septembra predstaviti i novi iPhone, ali i novi iPod, kao i iPad Mini.

U prodaju bi, prenosi ovaj sajt, uređaji krenuli 21. septembra. Dodatne fotografije možete videti ovde.

Kako vama izgleda model sa slike? Mislite li da to može biti iPhone 5?

Vesti

Panasonic opet u plusu

Japanska korporacija Panasonic je danas saopštila da je u tri meseca zaključno sa junom ostvarila neto profit od 12,8 milijardi jena (163 miliona dolara), uglavnom zbog nižih troškova, što je posledica otpuštanja više od 38.000 radnika u poslednjih godinu dana.

Vesti utorak 31.07. 12:47 Komentara: 4
strana 1 od 73 idi na stranu