Direktor Foxconna: Čekajte iPhone 5

Izvršni direktor Foxconna, Teri Gou, poručuje korisnicima da čekaju na novi iPhone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2012.

14:41

Default images

iPhone 5 će, kaže on, "osramotiti Galaxy S III", prenosi Cnet.

Iako je Gou sigurno upućen u planove oko novog iPhonea, očigledno nije, ili samo samo ne pridržava, Appleove politike nekomentarisanja budućih proizvoda.

Ipak, Gou se zadržao na ovoj rečenici, ne odlazeći u detalje oko toga zbog čega će novi iPhone biti toliko dobra kupovina.

On je međutim govorio o novom odnosu koji kompanija ima sa Sharpom (Foxconn je u martu postao najveći pojedinačni deoničar Sharpa) i rekao da će uz Foxconnov marketing i proizvodnu snagu i Sharpove tehnologije, oni uvek biti u mogućnosti da poraze svog "arhineprijatelja Samsung".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: