LG Cinema 3D Smart i u Srbiji

LG Cinema 3D Smart linija televizora stigla je i u Srbiju, a određeni uređaji kupljeni u promo periodu imaju 5 godina garancije.

Podeli

Svi televizori od modela LM660 pa naviše, kupljeni do 30.juna (akcija je počela 5.maja), ulaze u program “LG 5 godina bez brige”, što podrazumeva da nakon dve godine pune garancije, od treće do pete godine kupci imaju pravo na besplatne delove i njihovu zamenu, ali LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu

Više o programu i modelima koji su obuhvaćeni garancijom možete pronaći na www.lg.com/rs.

Ono što odlikuje Cinema 3D Smart liniju je jako tanak okvir ekrana, funkcija za kontrolu dubine, 3D Depth Control i 3D Zooming Sound funkcija, koje, kažu iz ove kompanije, omogućava bioskopski doživljaj.

Od periferija tu je novi Magic Remote daljinski upravljač sa senzorima pokreta i funkcijom prepoznavanja glasa, a na njemu se nalazi i taster pomoću kog se 2D prikaz konvertuje u 3D.

Vesti

SAD: Petina računara bez antivirusa

Istraživačka kompanija McAfee objavila je rezultate svog istraživanja upotrebe antivirusnog softvera koji pokazuju da 17 posto korisnika širom sveta nema nikakvu antivirusnu zaštitu na svojim računarima.

Vesti sreda 30.05. 16:59 Komentara: 13

Holandski parlament odbacio ACTA

Poslanici holandskog parlamenta izglasali su odluku protiv potpisivanja sporazuma o zaštiti autorskih prava na internetu (ACTA), bez obzira na to kako će se izjasniti Evropski parlament u junu.

Vesti sreda 30.05. 11:36 Komentara: 2

Pobeda za YT pred francuskim sudom

Francuski TF1 podneo je tužbu protiv kompanije Google zbog toga što se na YouTubeu lako može doći do sadržaja zaštićenog autorskim pravila. Sud je odlučio da Google nije odgovoran.

Vesti sreda 30.05. 11:15 Komentara: 4
strana 1 od 69 idi na stranu