Novi iPad od sutra u prodavnicama

Novi iPad od sutra zvanično kreće u prodaju i to u Americi, Portoriku, Devičanskim ostrvima, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Singapuru, Švajcarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podeli

Samo nedelju dana kasnije, novi iPad stiže i u Sloveniju, Bugarsku, Rumuniju, Italiju, Mađarsku, Austriju, Belgiju, Češku, Dansku, Finsku, Grčku, Island, Irsku, Lihtenštajn, Luksemburg, Makao, Meksiko, Holandiju, Novi Zeland, Norvešku, Poljsku, Portugal, Slovačku, Španiju i Švedsku.

Osnovna verzija prodavaće se po ceni od 499 dolara, a najskuplja Wi-Fi varijanta koštaće 699, dok će se cene 4G modela kretati od 629 do 829 dolara, a prethodna generacija, iPad 2, biće jeftiniji za 100 dolara.

Pretpostavka je da će kao i za prethodne generacije ili kada je lansira novi iPhone, kupci čekati u redu na početak prodaje, a potvrda pretpostavke je već vidljiva u Japanu, gde su se pojedini kupci već okupili.

Novi iPad je predstavljen prošle srede, 7. marta, u San Francisku.

Vesti

Blackout - razlog za pojačanje bezbednosti

Bez obzira na to da li su Anonymousi, odnosno značajan deo njih - jer se radi o decentralizovanoj grupi bez liderstva i koherentne ideologije - zaista planirali da danas napadnu DNS servere, pretnje mogu biti dobra stvar, piše NY Times.

Vesti subota 31.03. 08:37 Komentara: 29
strana 1 od 68 idi na stranu