Apple u žurbi oko iPada

iPad 3 po svoj prilici stiže početkom marta, piše All Things D, a predstavljanje će biti organizovano u San Francisku.

Podeli

Iako je uređaj spreman, Apple je u žurbi da završi sve aplikacije neophodne za demonstraciju uređaja, saznaje The Next Web od svojih izvora.

Apple nedelje pred predstavlanje uređaja posvećuje odabiru aplikacija koje će prikazati tokom demonstracije svog uređaja, a sada se poseban akcenat stavlja na one koje će prikazati sve mogućnosti Retina ekrana, koji će po svoj prilici biti isporučen na trećoj generaciji iPada.

Osim toga, mora se odabrati i nekoliko aplikacija koje će poslati za pravljenje reklama i drugog video materjala.

Predstavljanje novog iPada mogli bi biti u prvoj nedelji marta, a očekuje se da uređaj u prodaju krene ubrzo nakon toga.

CNet je u slici objedio sve ono što se očekuje da će novi iPad razlikovati od prethodnika, a to su, već pomenuti Retina ekran, stereo zvučnici, nove antene, kamera od 5 megapiksela sa LED blicem, prednja HD kamera, zakrivljena zadnja strana od stakla i biće tanji od iPada 2.

Vesti

Elpida pred bankrotom

Japanska kompanija Elpida Memory, treći po veličini proizvođač DRAM memorija na svetu, podnela je u ponedeljak u Tokiju zahtev za bankrotsvom, navodeći da su joj dugovi od marta prošle godine narasli na 448 milijarde jena (5,5 milijardi dolara).

Vesti utorak 28.02. 20:44 Komentara: 4
strana 1 od 67 idi na stranu