Srbija: Anonymousi napali stranke

Sajt vračarskog odbora Demokratske stranke posetili su Anonymousi, a jutros je bio hakovan i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Podeli

Pomenuti sajt LSV-a, koji je jutros izgledao ovako, sada je u funkciji, a na sajtu DS-a, Anonymousi su ostavili sledeću poruku:

"Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimusi.

Ovim putem ne želimo da idemo protiv sistema, ne želimo da naškodimo bilo kome na bilo koji način, ovim putem samo iskazujemo svoje nezadovoljstvo zbog stanja u našoj zemlji u kakvoj živimo.

Ovim putem skrećemo pažnju svakom svesnom građaninu da i dalje ima nas koji se bore za pravdu - na bilo koji način. Politička „elita“ nam maše devedesetima kao kugom.

Nikakve konkretne planove za BUDUĆNOST ne dobijamo, nego samo ustaljene fraze. Kao da im govore i izjave pišu autori tempejta za mobilne telefone. Svim "akterima" ove pogubljenosti političkog establišmenta."

Na fotografiji, koja se u trenutku pisanja vesti nalazi na sajtu DS-a, prikazani su ljudi sa prepoznatljivim Anonymous maskama.

Vesti

EU: Istraga oko Samsunga

Nadležna tela Evropske unije istražuju da li je Samsung pokušao da nezakonito spreči svoje konkurente da koriste neke od ključnih patenata za mobilne uređaje, prenosi agencija AP.

Vesti utorak 31.01. 15:27 Komentara: 9

Ovo je novi Galaxy S?

Nije retko čuti da su procurele specifikacije nekog novog uređaja, a ovog ponedeljka imamo uvid u novi smartfon koji će stići iz Samsunga.

Vesti ponedeljak 30.01. 13:31 Komentara: 14
strana 1 od 72 idi na stranu