Galaxy Ace Plus - na šta vas podseća?

U potezu koji će dodati ulje na vatru zbog aktuelnih sporova oko patenata i sudskih bitki između Samsunga i Applea, Samsung je najavio svoj najnovji uređaj, Galaxy Ace Plus, smartfon koji nije mogao da izbegne poređenje sa Appleovim proizvodima.

Tehnopolis

Izvor: Relaxnews.com

Sreda, 04.01.2012.

13:25

Default images

Galaxy Ace Plus zapanjujuće liči na iPhone 3G sa oblom pozadinom od crne plastike, zaobljenim uglovima i poznatim odnosom veličine ekrana u odnosu na veličinu uređaja. Veće kozmetičke razlike su kamera na poleđini, veliko pravougaono home dugme spreda i logo.

IT blog BGR smatra da je Samsung možda namerno iskopirao Appleov iPhone dizajn iz 2008. da bi dokazao svoje stanovište.

„Najverovatnije da Samsung samo hoće da kaže Appleu da nije uplašen, ili čak da dokaže da Apple ne može da poseduje prava na dizajn jednog pravouganog touchscreen smartfona sa zaobljenim ivicama i pozadinom”.

Galaxy Ace Plus je korak napred u odnosu na postojeći Galaxy Ace ali i dalje potpada pod kategoriju jeftinijih smartfona. Ima procesor od 1GHz, Android 2.3 Gingerbread, 3,65-inčni LCD ekran sa rezolucijom 320x480, kameru od 5 MP, LED flash, Bluetooth i GPS.

U januaru prvo stiže u Rusiju, a odatle u ostatak Evrope, Latinsku Ameriku, Aziju, Bliski Istok, Afriku i Kinu.

Cena još nije navedena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: