Sony Ericsson menja ime u Sony

Potpredsednik kompanije Sony, Kristijan Tir, rekao je da će od sredine sledeće godine Sony Ericsson brend ostati bez Ericsson u svom imenu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2011.

13:06

Default images

Od kada se objavljena informacija o tome da Sony otkupuje 50 posto akcija Ericssona u zajedničkoj kompaniji, spekulisalo se o tome hoće li i kada biti izvršena promena u nazivu.

Sleashgear sada prenosi da će od sredine sledeće godine svi telefoni i tableti biti pod Sony oznakom.

Poslednji Sony Ericsson mogao bi biti dvojezgarni Nozomi, za koji se očekuje da će biti predstavljena Mobile World Congressu sledeće godine.

Zvanično saopštenje o otkupu Ericssonovog udela u kompaniji Sony je javnosti uputio krajem oktobra, kada je rečeno da će za iznos od milijardu dolara Sony postati vlasnik ove kompanije. Transakcija bi trebalo da bude završena tokom januara sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: