Skinuta zabrana sa Galaxy Taba u Australiji

Iako je Apple uspeo da izdejstvuje preliminarnu zabranu prodaje Samsung Galaxy Taba 10.1 u Australiji, konačna odluka suda doneta je u korist Samsunga.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2011.

09:01

Default images

Federalni sud odlučio je da Samsung može početi sa prodajom ovog uređaja, koji je Samsung u međuvremenu redizajnirao, od petka, 2. decembra, a Apple ima pravo žalbe.

"Samsung Electronics Australia zadovoljan je današnjom odlukom Federalnog suda o skidanju privremene zabrane na prodaju Samsung Galaxy Taba 10.1", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Iz Applea nisu želeli da komentarišu ovu odluku.

Inače, Samsung Galaxy Tab 10.1 zabranjen je i u Nemačkoj, takođe na osnovu tužbe kompanije Apple, a Samsung je nedavno predstavio izmenjenu verziju, 10.1N, kojom se nada da će izbeći zabranu prodaje.

Apple je, međutim, i to zatražio.

Zabrana prodaje Galaxy Taba 10.1 u Australiji na snagu je stupila u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: