U Srbiju stigao i Optimus 3D

Najavili smo skori dolazak telefona koji reprodukuje 3D sliku iz kompanije HTC, a tržište Srbije dobilo je još jedan uređaj istih mogućnosti, LG Optimus 3D.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2011.

17:24

Default images

Kao i HTC, Optimus 3D je Android telefon, sa 4,3 inčnim ekranom, 1GHz dual-core procesorom, i kamerom sa dva sočiva rezolucije 5 mega piksela, koja ima mogućnost snimanja videa u rezoluciji od 1080p, odnosno 720p za 3D video klipove.

Na njemu se nalazi 2.2 verzija Androida, ali iz kompanije LG obećavaju nadogradnju na 2.3 Android.

Vipovi korisnici će prvi na Balkanu moći da kupe ovaj model, navodi se u zvaničnom saopštenju, i to od 4. jula u okviru ponude kompanije Vip mobile, a uz paket Smart 2200, uređaj košta jedan dinar.

Dodatne informacije o uređaju možete pronaći na zvaničnom sajtu , a o drugim paketima uz koje će biti dostupan na sajtu Vipa kada Optimus krene u prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: