Telenorov dnevnik korporativne odgovornosti

Fondacija Telenor predstavila je svoj godišnji izveštaj o korporativnoj odgovornosti u 2010. godini, koji podrazumeva akltivno učestvovanje u preko trideset projekata u Srbiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 31.03.2011.

10:49

Default images

Oblasti na koje su se iz Telenora tokom prošle godine fokusirali su poboljšanje položaja ugroženih grupa, obrazovanje i umetnost, očuvanje životne sredine i bezbednost dece na internetu.

Neki od projekata na kojima su iz Telenora radili tokom protekle godine su SOS telefon, odnosno obezbeđivanje opreme organizaciji Iz kruga, za njegovo funkcionisanje, akcija Oplaneti se - recikliraj, otvaranje prve hibridne bazne stanice i podrška Petnici.

Generalni direktor Telenora u Srbiji, Ćel Morten Jonsen, rekao je da je u temelju poslovanja ove kompanije briga o ljudima, a da "posebnu vrednost predstavljaju dugoročna partnerstva i inicijative koji nam pomažu da uspostavimo ravnotežu između zahteva tržišta, potreba društva i očuvanja prirode".

Na konferenciji povodom predstavljanja dnevnika korporativne odgovornosti za 2010. godinu, rečeno je da je svrha javnog predstavljanja ovog izveštaja dobijanje povratnih informacija medija i javnosti, a izveštaj je dostupan na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: