Besplatan internet na svim javnim mestima?

Kako prenosi dnevni list Danas, gradski odbor LDP-a podneće inicijativu za besplatan internet na svim javnim mestima u Beogradu.

Podeli

Predstavnik glavnog odbora Liberalno demokratske partije, Dejan Ranđić, rekao je Danas da će ova partija pokrenuti pomenutu inicajativu.

On je istakao bi time Beograd postao jedini grad u Evropi koji ima besplatan pristup internetu na svim javnim mestima.

Vesti

"Tableti su prolazna moda"

Tableti na Windowsu 8, posebno optimizovanom za ove uređaje, neće se pojaviti pre 2012. godine. Do tada, vrlo je izvesno da ćemo videti i treće generacije tablet uređaja na drugim platformama.

Vesti četvrtak 31.03. 15:00 Komentara: 27

Održan četvrti Web-Fu

Juče je u Beogradu održan četvrti Web-Fu, događaj koji okuplja programere i one koji se bave razvojem softvera za web, a koji organizuje kompanija Microsoft.

Vesti četvrtak 31.03. 10:01 Komentara: 0

Novi informacioni sistem Pošte Srbija

Pošta Srbije, u svojoj novoj poslovnici u Katanićevoj ulici, primenila je novi informacioni sistem, PostTIS, koji je sama razvila i od koga se očekuje da značajno unaprediti kvalitet i brzinu obavljanja usluga u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Vesti četvrtak 31.03. 09:15 Komentara: 5

Dobitnik Google mreže - Kanzas Siti

Google je pre više od godinu dana objavio da će u nekoliko gradova u Americi besplatno izgraditi optičku mrežu, koja bi njihovim stanovnicima omogućila internet brzine jednog gigabita po sekundi.

Vesti četvrtak 31.03. 08:58 Komentara: 2
strana 1 od 53 idi na stranu