Reklame stižu na Skype

I to ne baš male, jer će se, prema podacima iz zvaničnog saopštenja, baner veličine 650x340 ubuduće nalaziti se ispod Home taba Skype klijenta za Windows.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 08.03.2011.

09:11

Default images

Oni koji koriste ovaj program u verziji 5.1 ili novijoj, tokom ove nedelje po prvi put će videti reklame u okviru Skypea, a iz ove kompanije navode da su se na ovaj korak odlučili kako bi mogli da i dalje ulažu u nove proizvode.

"Verujemo da reklamiranje, kada se radi na pravi način, pomaže da nastavimo sa investiranjem u stvaranje odličnih proizvoda", kažu iz ove kompanije i naglašavaju da reklame neće narušavati korišćenje programa.

"Iskustvo pri korišćenju Skypea je naš prioritet, i zbog toga smo dugo vremena radili na ovome i ispitivali koja je vrsta reklamiranja najpogodnija za Skype okruženje", kažu iz ove kompanije,"neće se desiti da u sred razgovora vidite iritirajuću pop-up reklamu ili svetleći baner".

Što se onih koji koriste Skype na mobilnim telefonima ili drugim operativnim sistemima tiče, slobodni su od reklama, bar za sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: